Toneelzaal

Onze zeer ruime en hoge toneelzaal is een ruimte van 275 m2 met een toneelpodium van 110 m2.
Met het openen van de schuifwand wordt de spelzaal bij de toneelzaal betrokken en ontstaat er een zaal van 440 m². De zaal heeft veel natuurlijke lichtinval. Deze prachtige locatie is er voor zowel, theatervoorstellingen, feesten, tentoonstellingen en tal van overige evenementen. De zaal heeft een prima akoestiek zodat grote koren en toneelverenigingen bij ons al talrijke prachtige voorstellingen gaven. Het aanwezige klassieke elektronische orgel kan bij de zanguitvoeringen een waardevolle ondersteuning zijn. Naast het toneelpodium is er ook een mobiel laag zaalpodium aanwezig. De Toneelzaal kunnen wij geheel naar uw wensen inrichten. De zaal beschikt over 2 vaste beamers, een geluidsinstallatie en dim bare plafondverlichting. De zaal is tevens voorzien van een ringleiding voor slechthorenden.  Uiteraard verzorgen wij graag tijdens uw aanwezigheid de gewenste catering. 

Bij een zitopstelling voor een feest is er ongeveer plaats voor 300 gasten. Bij een theateropstelling is er plaats voor 500 personen. De toneelzaal staat in directe verbinding met de Foyer.

 

Spelzaal

Deze  zaal van 165 m² met veel lichtinval en hoog plafond is geschikt voor verschillende doeleinden. Hierbij kan gedacht worden aan training-, voorlichting- en scholing bijeenkomsten maar ook voor een feestje. De spelzaal kunnen wij geheel naar uw wensen inrichten. De zaal beschikt over een geluidsinstallatie en dim bare plafond- en wandverlichting.

Bij een zitopstelling voor een feest  is er ongeveer plaats voor 120 gasten. Bij een theateropstelling is er plaats voor ongeveer 150 personen.

Foyer

De sfeervolle en moderne Foyer van 210m² heeft een hoog plafond, witte wanden en natuursteenvloer afgewisseld met een parketvloer gedeelte. De zaal kan voor u op vele verschillende manieren  worden ingericht. De aanwezige  counter maakt het geheel compleet voor een gezellige borrel, verjaardagsfeestje, informatieavond, babyfeest e.d.  De zaal beschikt over een geluidsinstallatie, grootbeeld t.v. scherm en dim bare plafond- en wandverlichting. De Foyer staat in directe verbinding met de toneelzaal en spelzaal. Uiteraard verzorgen wij graag tijdens uw aanwezigheid de gewenste catering.

Bij een zitopstelling voor een feest  is er ongeveer plaats voor 150 gasten. Bij een theateropstelling is er plaats voor ongeveer 200 personen.

Zaal 1en 2

De zalen  van 50 en 60 m2 met veel natuurlijke lichtinval hebben een moderne uitstraling met hoge plafonds. U kunt hier met uw genodigden in alle rust vergaderen of  een feestje vieren.
De zalen hebben dim bare plafondverlichting waardoor u zelf de sfeer in de ruimte kan bepalen.
Uiteraard verzorgen wij graag tijdens uw aanwezigheid de gewenste catering. 

Bij een vergadering in caré opstelling is er ongeveer plaats voor 30 personen. Bij een theateropstelling is er plaats voor ongeveer  50 personen.

Zalen 3, 4  en 5

In deze zaaltjes van 40 en 25 m2 kunt u met uw genodigden in alle rust vergaderen. Deze zaaltjes zijn ook uitermate geschikt voor workshops. Enkele  zalen beschikken over een eigen keukentje / pantry.

Bij een caré opstelling is er ongeveer plaats voor ongeveer 20 personen.

Entreehal

De entreehal heeft zijn eigen allure met witte wanden, natuursteenvloer en hoog plafond. Via deze hal komt u in de ruim opgezette garderobe en de modern opgezette dames-, herentoiletgroep en invalidetoilet.

Keuken

Bij grote feesten kan u de catering ook door uw eigen cateraar laten verzorgen.
Er kan dan gebruik worden gemaakt van onze ruim opgezette keuken. In de keuken treft u o.a. koffiezetapparatuur, inloop koelkast, vrieskast, 6 pitten gasfornuis met oven en een afwasmachine aan.

Contact

Zalencentrum de Brug
Kon. Julianaweg 61
's-Gravenzande

Onderdeel van

Stel een Vraag